top of page

Eline thorn

Eline Thorn.jpg

CrossFit Coach (Masters)

  • Instagram

Jeg hedder Eline, er 37 år og arbejder til dagligt som Channel Manager hos et softwarefirma i Hellerup.

Inden at jeg for første gang satte min ben i en CrossFit box tilbage i 2015 i Aalborg, var jeg helt overbevist om, at CrossFit ikke var noget for mig, fordi "Det er jeg ikke i form til eller stærk nok til". Men det fandt jeg hurtigt ud af, var helt forkert. CrossFit er virkelig for ALLE, hvorfor jeg hurtigt blev bidt af sporten. Siden da har jeg deltaget i adskillige konkurrencer og taget CrossFit Level 1 uddannelsen, så jeg kunne give glæden omkring CrossFit videre til andre. 

I 2018 blev jeg en del af Norce, hvor jeg siden har elsket den gode kultur, de fantastiske rammer og det stærke fælleskab.

Min mission som træner i Norce er at give dig en fed og sjov træning, hvor du udvikler dig fra gang til gang. Jeg vil gerne vise, at på trods af, at man er 30+, kan man stadig være i ekstremt god form og følge med de yngre mennesker. 

Jeg har det ugentlige Masterhold, hvor det i høj grad kommer til udtryk, at alder ingen rolle spiller. Jeg lægger stor vægt på, at alle kan være med, hvorfor jeg altid har fokus på, hvad den enkelte kan og føler sig tryg ved. Det gør jeg, fordi jeg finder stor glæde ved at få lov til at hjælpe andre med noget af det, som jeg selv elsker allermest. 

bottom of page