Hvad er crossfit?

”CrossFit er et styrke og konditionsprogram, der er bygget op omkring konstant varierende funktionelle bevægelser, der udføres med høj intensitet.”

CrossFit er en naturlig træningsform, der, som ordet betegner, går på tværs af forskellige fitnessformer. Alle de forskellige former bliver implementeret i træningen, og som CrossFit udøver får du derved en alsidig fitness.

CrossFit styrker din krop hele vejen rundt og forbereder os på alle typer af fysisk udfoldelse, både i relation til fysisk styrke, kondition, smidighed og bevægelighed, netop derfor er CrossFit en træningsform som henvender sig til alle, uanset formål. 

CrossFit henvender sig både til den almindelige borger som blot ønsker en god, alsidig fitness i hverdagen til den professionelle sportsudøvere, som ønsker progressiv udvikling indenfor sit specifikke felt. De tre nøgleord indenfor CrossFit er funktionalitet, intensitet og variation. 

Den oprindelige tanke med oprettelse af CrossFit boxe, var skabelsen af et community og samhørighed blandt medlemmer og trænere. Netop dette er noget vi i Norce for alvor værner om og prøver at skabe for vores medlemmer i København.

Norce Performance

Kattegatvej 4, 2150 Nordhavn

Danmark

e-mail: hej@norce.dk

CVR-nr.: 38232975

black-300x150.png
Følg NORce
  • Sort Facebook ikon
  • Sort Instagram Icon
  • Sort YouTube Icon